Forsiden  Fotografen  Galleri   Galleri nye foto  Mindeside  Links  Dagbog 2006  Dagbog 2007 Dagbog 2008 Webalbum Om slægten

 
Genvej til forsiden.

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec

 

Simons første koncert. Tak til Sigurd Barrett.

 Til Sigurd Barrett koncert i Aalborg. 

I juni skete mange ting. Der var udflugt vuggestuen Spiren i Fræs Bussen til Fun-Park nær Hirtshals. Besøg i Zoo Aalborg, hvor der også var Sct. Hans Fest med Beredskabscenter Aalborg. På en køretur en dag, spiste vi frokost - æggepandekage - på Hvidsten Kro. Tænk at spise frokost med hustru og søn i kroen, hvor Marius Fiil havde haft sin gang, indtil han mistede livet. Har altid tænk, at han fulgte sin tro og betalte den ultimative pris. Marius Fiil blev skudt under 2. verdenskrig.

Som det ses på fotoet var vi til koncert med Sigurd Barrett. Tænk at Simon, der i flere måneder nu, har hørt og danset hjemme til musikken. Og så pludselig se sit idol live. Det var helt vildt. Ja for første gang, så jeg vores dreng næsten helt måløs.

 

 


 Fotografier af Poul Toft © Mine billeder er beskyttet af copyright. Skulle der, mod forventning, være nogen, der ønsker at bruge mine foto, kræver det  mit skriftlige samtykke. Så send mig en mail.