Forsiden  Fotografen  Galleri   Galleri nye foto  Mindeside  Links  Dagbog 2006  Dagbog 2007 Dagbog 2008 Webalbum Om slægten

 
Genvej til forsiden.

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec

 

Simon og Damplokomotivet fra Mariager. 

Det er meget nemt, at have Simon med på tur. Han stille såmænd ikke de store krav. Bare madpakken er i orden og der er medbragt rigeligt med vand. Da vi i sidste måned var i Mariager, kørte det gamle lokomotiv ikke. Derfor lovede vi, at vi igen skulle se på tog. Da afbrændingsforbud blev ophævet kørte vi en søndag morgen til Mariager. Det var en rigtig dejlig tur, som kun kan anbefales. En rigtig hygge familie tur - og så med damplokomotiv. 

Som en fast tradition i juli, nåede vi middelalderdage på Voergaard Slot. Det skal bare opleves. Simon fik sig en bette lur. Da han vågnede op var det til lyden af kampklædte krigere, der udkæmpede store slag med sværd. Og det har han så gjort lige siden. 
 

 


 Fotografier af Poul Toft © Mine billeder er beskyttet af copyright. Skulle der, mod forventning, være nogen, der ønsker at bruge mine foto, kræver det  mit skriftlige samtykke. Så send mig en mail.