Forsiden  Fotografen  Galleri   Galleri nye foto  Mindeside  Links  Dagbog 2006  Dagbog 2007 Dagbog 2008 Webalbum Om slægten

 
Genvej til forsiden.

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec

 

Mie og Simon i Jumboland i Aalborg.

Vi holdt sen sommerferie i år. Derfor blev de første 2 uger i august brugt til hyggeture. Jumboland i Aalborg blev besøgt. Heldigvis var Mie med. De så begge ud til at nyde det. Simon og Charlotte blev slæbt med til Maarup Kirke, som jeg  gerne ville se en sidste gang inden nedrivning. Det var en smuk og meget blæsende dag, der endte med god mad i Lønstrup på restauration Nordsøen.

Simon i sandet på Grenen.

Vi indtog Skagen. Faktisk kørte morfar, der selv er barnefødt i Skagen for første gang i sit liv med Sandormen. Det var vist kun for at være med Simon. Det er en skam, at sommerhus i Skagen koster mere end et mindre land i Asien. 

Vi nød Skagen og fik mange gæste på besøg. Derfor var vi flere gange på Grenen. Simon var et smut i vandet og rullede sig i sandet - man er vel en dreng. 

Skagens Egnsmuseum (Charlotte kalder det fortidsminder) - havde lavet et stort rum, hvor børn kunne "gå tilbage i tiden". Det gjorde Simon. Og jo - kan godt se, at der er ligheder med Emil fra Lønneberg. Og det er ikke kun i påklædningen.

Vi nåede mange rigtig kønne solnedgange i Gl. Skagen. Faktisk bad Simon om at blive kørt til Gl. Skagen. Vi troede et kort øjeblik, at den var solnedgang og is der trak. Men nej. Det passede med, at når far ville tage foto, kravlede Simon på forsædet og kørte bil - ligesom Theodor Fælgen. Ak ja. 

 

 


 Fotografier af Poul Toft © Mine billeder er beskyttet af copyright. Skulle der, mod forventning, være nogen, der ønsker at bruge mine foto, kræver det  mit skriftlige samtykke. Så send mig en mail.